Free delivery for all orders. Order your food now!
Subscribe & Get 10% Off
Our Popular Food

Best Category Foods Menu

Need any Special Food? Order Now

About Tava Food

Ushqime të shijshme të kuzhinës turke nga shefat turq

Tava Food, e cila është adresa e ushqimeve të shijshme dhe të shëndetshme në Prizren, është një restorant që pret shijet lokale të kuzhinës tradicionale turke me kuzhinierë turq.
I vendosur afër qendrës së Prizrenit, restoranti ynë ju shërben 7 ditë në javë.

learn more
Shape
Video Image
Watch Videos

Si mund të bëjmë ushqime për klientët

Në restorantin tonë, ofrojmë ushqime të kujdesshme dhe të përgatitura me kujdes duke përdorur ingredientë cilësorë për të siguruar një shije të shkëlqyer dhe një ushqim të shëndetshëm për klientët tanë.

  • Përdorimi i Ingredientëve të Freskëta
  • Metodat e Gatuara të Shëndetshme
  • Çmimi i lirë & Online Porositë
watch more
Working hour

Enjoy Our Foods Every days In a Week

Monday-Friday09am-08pm

Saturday09am-08pm

Sunday09am-08pm

Shape
Reservation Image
Booking table

Make A Reservations

Enter your information to make a reservation